Ergatotexnites.gr

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Υπουργείου Πολιτισμού.

Τα Νέα μας


 

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Τροίας 43, Τ.Κ. 112 57, Αθήνα, ΤΗΛ. 210 82 32 903 - FAX 210 82 24 767

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Αθήνα, 5 Μαΐου 2014
Αρ. Πρωτ. 0405

ΠΡΟΣ: Τους μονίμους και επί
συμβάσει εργασίας αορίστου
χρόνου υπαλλήλους
του ΥΠ.ΠΟ.Α.
και των Νομ. Προσώπων,
που εποπτεύονται από αυτό, στην
ευρύτερη περιοχή της Αθήνας
(διά των κ. κ. Προϊσταμένων τους)

ΚΟΙΝ.:
1. Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού
  Γραφείο Υπουργού,
κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου

2. Γεν. Γραμματέα Πολιτισμού,
κα Λίνα Μενδώνη
Μπουμπουλίνας 20
106 82 – ΑΘΗΝΑ

3. ΥΠ.ΠΟ.Α. /Γ.Δ.Δ.Δ.
Δ/νση Διοικητικού
Μπουμπουλίνας 20
106 82 – ΑΘΗΝΑ

4. Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.
Διοσκούρων 1β΄
105 55 – ΑΘΗΝΑ

5. Β/Ν Σταθμό ΤΑΥΠΥΠΠΟ
(Γραφείο Διευθύντριας)
Μητρώου 8-10
105 55 – ΑΘΗΝΑ

ΘΕΜΑ: Υποβολή Αιτήσεων για την Εγγραφή Παιδιών Υπαλλήλων Υπ.Πο.
στο Β/Ν μας Σταθμό για το Σχολ. Έτος 2014-2015

Σε συνέχεια σχετικής απόφασης, που ελήφθη στην αρ. 206/28-04-14 συνεδρίαση του Δ.Σ. μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υπενθυμίσουμε, ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την περίοδο αυτή θα δεχτούμε αιτήσεις εγγραφής παιδιών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό μας, για το έτος 2014-2015.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν μόνο μόνιμοι και ιδ. δικαίου αορίστου χρόνου υπάλληλοι του ΥΠ.ΠΟ.Α. και των εποπτευομένων από αυτό νομικών προσώπων, στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από Δευτέρα, 12/5 έως και Παρασκευή, 13/6/2014 στα γραφεία του Ταμείου μας (Πατησίων 100 και Τροίας 43, 6ος όροφος) και από ώρα 09:00΄π.μ. έως 13:30΄ μ.μ.

logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Διαβάστε το Σχέδιο Δράσης που υπερψήφισε το 11ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. για τη νέα 3ετία της Ομοσπονδίας

Αυτή η σελίδα περιέχει ενσωματωμένο το αρχείο σε pdf και προϋποθέτει να έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα προβολής αρχείων τύπου pdf.

Δεν έχετε PDF plugin εγκατεστημένο ή το plugin δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να το "κατεβάσετε" με δεξί κλικ και Αποθήκευση δεσμού ως (Firefox) ή Αποθήκευση προορισμού ως (Explorer)logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Αγαπητοί επισκέπτες,
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να επισκεφθείτε τα μνημεία και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στη χώρα μας. Μπορείτε με αυτό τον τρόπο να ανακαλύψετε τη μεγάλη διαδρομή που διατρέχει η πολιτιστική μας κληρονομιά μέσα στο χρόνο και έχει ζωή πολλών χιλιάδων ετών. Είμαστε σίγουροι πως αυτή η εμπειρία θα ικανοποιήσει απόλυτα τις πολιτιστικές σας αναζητήσεις στις ρίζες της Δημοκρατίας και του πολιτισμού.

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας κάνουμε γνωστό πώς μέσα στα πλαίσια του προγράμματος λιτότητας μέσα στο οποίο ζει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση με επιβολή της Τρόικα αποφάσισε να προχωρήσει σε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και στο Υπουργείο Πολιτισμού και Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Στους 22.000 αρχαιολογικούς χώρους και τα εκατοντάδες μουσεία και στάδια που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα εργάζονται μόλις 7500 υπάλληλοι όλων των ειδικοτήτων (αρχαιολόγοι, μηχανικοί, συντηρητές, καθαρίστριες, διοικητικοί, αρχαιοφύλακες, εργατοτεχνίτες και ειδικό επιστημονικό προσωπικό για τον Αθλητισμό).
Οι εργαζόμενοι στον πολιτισμό και αθλητισμό πότε δεν υπήρξαν υψηλόμισθοι, ούτε υπεράριθμοι. Εργαζόντουσαν και συνεχίζουν να το κάνουν πάντοτε με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης για την προστασία, την συντήρηση και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, του σύγχρονου πολιτισμού και την ανάπτυξη του αθλητισμού. Όλα τα μνημεία που θαυμάζετε, τα μουσεία που επισκέπτεστε, οι παραστάσεις που απολαμβάνετε, έχουν γίνει πραγματικότητα χάρις τους εργαζόμενους στον πολιτισμό της χώρας μας. Ομως τώρα περισσότερο από ποτέ αυτές όλες οι υποδομές κινδυνεύουν. Το ολιγάριθμο προσωπικό με το οποίο λειτουργούν αν μειωθεί ακόμα περισσότερο με τις επικείμενες απολύσεις δεν επαρκεί για τη στοιχειώδη λειτουργία τους. Και αναγκαστικά θα πρέπει να κλείσουν.
Εμείς όμως οι εργαζόμενοι θέλουμε τα μνημεία, τα μουσεία μας και τα αθλητικά στάδια ανοιχτά για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Εμείς πιστεύουμε ότι τα μνημεία έχουν φωνή και λένε:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Αγαπητοί επισκέπτες, ενώστε τη δική σας φωνή μαζί με των μνημείων, μαζί με τη δική μας. Γίνετε συμπαραστάτες μας αφού εσείς είστε οι πιο άμεσοι αλλά παράλληλα και οι πιο δίκαιοι κριτές του έργου μας, καθημερινά.

Ας ενωθούμε απαιτώντας:

  • ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  • ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σας ευχαριστούμε


Αυτή η σελίδα περιέχει ενσωματωμένο το αρχείο σε pdf και προϋποθέτει να έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα προβολής αρχείων τύπου pdf.

Δεν έχετε PDF plugin εγκατεστημένο ή το plugin δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να το "κατεβάσετε" με δεξί κλικ και Αποθήκευση δεσμού ως (Firefox) ή Αποθήκευση προορισμού ως (Explorer)