logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 10/03/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Συμμετέχουμε στην 24ωρη Απεργία της Τετάρτης 12 Μαρτίου 2014»

Η Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. συμμετέχει στην 24ωρη Απεργιακή Κινητοποίηση που έχει προκηρύξει για την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ενάντια στο υπό ψήφιση Νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής.

Το νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση Νομικών Προσώπων του Δημοσίου, την άμεση απόλυση ή τη διαθεσιμότητα κι άλλων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την καθιέρωση ενός μόνιμου μηχανισμού δημιουργίας δεξαμενών νέων διαθεσιμοτήτων, μέσω της εφαρμογής νέου συστήματος «αξιολόγησης» και της καθιέρωσης υποχρεωτικής ποσόστωσης. Και φυσικά περιλαμβάνει το άρθρο 43 που οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους, οι οποίοι με αγώνες χρόνων δικαιώθηκαν με το Π.Δ 164/2004, πίσω στην εργασιακή Ομηρία.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Συμμετέχουμε ΜΑΖΙΚΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ στην ΑΠΕΡΓΙΑ. Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα μας στην Εργασία. Προασπιζόμαστε το μέλλον των οικογενειών μας. Μαχόμαστε ενάντια στη διάλυση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με συνέπεια την παραχώρηση των «φιλέτων» του και των υπηρεσιών του σε επιχειρηματικά συμφέροντα.

Οι Εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ.Α. θα δώσουμε την απάντησή μας με τη συμμετοχή μας στην Απεργιακή Κινητοποίηση της Τετάρτης. ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στους Δρόμους. Να ανατρέψουμε την πολιτική που μας θέλει όλους είτε Όμηρους, είτε Άνεργους.

Η Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. διαθέτει πούλμαν, για τη μεταφορά των συναδέλφων της περιφέρειας, προκειμένου να συμμετέχουν στη μεγάλη συγκέντρωση της Τετάρτης και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους πρωτοβάθμιους Συλλόγους. Η προσυγκέντρωση μας είναι στις 10:00 π.μ έξω από το κεντρικό κτίριο του ΥΠ.ΠΟ.Α.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.