ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294 

Αθήνα, 16/12/2019

                                                                              Αρ. Πρωτ.: 434

ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού (Π.Ο.Ε. ΥΠ.ΠΟ.) πρόκειται να επικαιροποιήσει το αρχείο με τα δεδομένα των παιδιών των μονίμων και των ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και των εποπτευόμενων Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

Στόχος μας είναι, λόγω της διαδικασίας εκκαθάρισης του Ταμείου Αλληλοβοηθείας των Εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ., η κατά το δυνατόν καλύτερη και ορθολογικότερη διαχείριση θεμάτων που αφορούν στα παιδιά ηλικίας μέχρι 14 ετών (εορταστικές εκδηλώσεις, κλπ) και ειδικά για τις εορτές Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Καλούμε όλους τους υπαλλήλους να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο έντυπο και να το αποστείλουν είτε απευθείας στην Ομοσπονδία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε μέσω των Κλαδικών και Ενιαίων Συλλόγων στους οποίους είναι μέλη, το αργότερο μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2019. Διευκρινίζεται ότι τα στοιχεία αφορούν όλα τα παιδιά και μπορούν να υποβάλλονται από τους γονείς, κηδεμόνες ή τους έχοντες την επιμέλεια αυτών.

Για την Ε.Ε.

της Π.Ο.Ε. ΥΠ.ΠΟ.

       Ο Πρόεδρος                                                                     Ο  Γενικός Γραμματέας 

Ιωάννης Τσακοπιάκος                                                          Γρηγόρης  Βαφειάδης


Αυτή η σελίδα περιέχει ενσωματωμένο το αρχείο σε pdf και προϋποθέτει να έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα προβολής αρχείων τύπου pdf.

Δεν έχετε PDF plugin εγκατεστημένο ή το plugin δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να το "κατεβάσετε" με δεξί κλικ και Αποθήκευση δεσμού ως (Firefox) ή Αποθήκευση προορισμού ως (Explorer)