logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 09/09/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Παναττική Στάση Εργασίας την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014»

 

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ., στο πλαίσιο των δράσεων της απέναντι στην προωθούμενη κυβερνητική πολιτική, η οποία ως μόνο στόχο έχει τη διάλυση του Δημόσιου Τομέα συνοδευόμενη από χιλιάδες απολύσεις, προκηρύσσει για την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, Παναττική Στάση Εργασίας από τις 11:30 έως τη λήξη του ωραρίου.


Οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ.Α. συμμετέχουμε μαζικά και αγωνιστικά. Αντιστεκόμαστε στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, που έχει επιλέξει η κυβέρνηση οδηγώντας μας στα Δικαστήρια. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην προσχηματική αξιολόγηση στο Δημόσιο, καθώς και στο δήθεν «επανέλεγχο» της μετατροπής χιλιάδων συμβάσεων εργασίας συναδέλφων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, αφού και οι δύο κυβερνητικές αυτές ενέργειες έχουν ως προφανή στόχο την εξεύρεση του αριθμού των εργαζομένων προς απόλυση που απαιτεί η Τρόικα.


Στις 12:00 μ.μ. την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, μαζί με συναδέλφους από την Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α και από άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου, δίνουμε το παρόν στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ( Βασιλίσσης Σοφίας 15) και θα ακολουθήσει πορεία στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. – Λεωφ. Συγγρού 60).


Ενωτικά, αποφασιστικά και μαζικά μπορούμε να αποστρέψουμε τη βίαιη επίθεση της κυβέρνησης και της τρόικα. Η ποινικοποίηση της εργασίας δεν θα περάσει. Ο αγώνας μας θα δικαιωθεί!

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.