logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 14/07/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Η Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015»

Η Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. καλεί όλες τις Συναδέλφισσες και τους Συναδέλφους στο ΥΠ.ΠΟ.Α να συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στην 24ωρη Απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τετάρτη 15 Ιούλιου, ημέρα κατά την οποία ψηφίζεται από τη Βουλή το 3ο μνημόνιο.

Καλούμε τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους και τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας με έδρα την Αθήνα να προχωρήσουν σε ενημέρωση των μελών τους και όλοι μαζί να συμμετέχουμε στην Απεργιακή Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Καλούμε, επίσης, τους κατά τόπους Ενιαίους Συλλόγους στην περιφέρεια να συντονίσουν τη δράση τους με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς και να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στις 11:00 π.μ στις έδρες των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η κατάσταση επιβάλλει από όλους εμάς τους εργαζόμενους να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και έτοιμοι να συμμετέχουμε σε νέες δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, ώστε να αποτρέψουμε τη βίαιη επίθεση που έρχεται με τη ψήφιση του νέου μνημονίου.

Τέλος, καλούμε όλες τις Συναδέλφισσες και όλους τους Συναδέλφους να δώσουμε το παρόν, μαζί με όλους τους πολίτες της Αθήνας, στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο την Τετάρτη 15 Ιούλιου, στις 19:30 στο Σύνταγμα.

Μαζικά-Ενωτικά-Αποφασιστικά, λέμε όχι στο νέο μνημόνιο, όχι στη λιτότητα, στη φοροληστεία, στην ανεργία, στις ιδιωτικοποιήσεις.
Αγωνιζόμαστε μέχρι τη νίκη.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.